Logo-storre-2.jpg

Hem Villa Lägenhet Resort Transfer Kalender Förfrågan Koh Lanta Kontakt Länkar

 

Rubrik A

NYHET!

Vi välkomnar tre nya områden i vårt program:

Secret Garden

Lanna Lanta

Franks Hill

Ledigt boende se

Kalender!

Resereportage om

Lanta Hideaways

i tidningen Amelia!

Ladda ned

Lanta Hideaways

Vacation App

App Store  

Google Play

Registrera dig för Lanta Hideaways nyhetsbrev


Franks Hill


 

Områdesfakta Franks Hill

Lantas kuperade terräng inbjuder till att bygga boenden både högt och lågt. Franks Hill etablerades för snart 15 år sedan med ett par enstaka hus till dagens villaområde vackert insprängt i naturen med en gemensam nämnare – rymliga och moderna villor med stora vistelseytor som bjuder på 180 graders havsutsikt. Här är det naturligt att njuta av tystnad och stillsamhet när du kommer bort från de mest aktiva turiststråken.

Från huvudvägen viker man av vid ”The Elephant Tracking Road” som passagen tvärs över ön kallas i folkmun. I höjd med Lanna Lantas villaområde leder avfartsvägen till höger upp i berget varför hyrd moppe eller bil är att rekommendera för att bekvämt ta sig till och från boendet. Med eget fordon är du nere vid Long Beach centrum på ca 5-6 min och havet ligger ytterligare 150 m därifrån. Väljer du att promenera så har du fått en daglig motion på ca 20-25 min.

Vid Long Beach, eller ”Phra Ae Village”, har du det mesta du kan tänkas behöva såsom Seven Eleven, läkarstation mopeduthyrning och många utav de mest populära restaurangerna längs Long Beach. I närheten finns också utbud av resebyråer, bageri, frisör, tvätteri och fruktstånd. Under högsäsong är det också i detta lilla centrum transporterna till de två svenska skolorna utgår från. Håll utkik efter internetcaféet The Coffee Cup!

Copyright © 2005 Lanta Hideaways. All rights reserved.

Lanta Hideaways reserverar sig för eventuella felaktigheter och förbehåller sig rätten att förändra dessa.