Logo-storre-2.jpg

Hem Villa Lägenhet Resort Transfer Kalender Förfrågan Koh Lanta Kontakt Länkar

 

Rubrik A

NYHET!

Vi välkomnar tre nya områden i vårt program:

Secret Garden

Lanna Lanta

Franks Hill

Ledigt boende se

Kalender!

Resereportage om

Lanta Hideaways

i tidningen Amelia!

Ladda ned

Lanta Hideaways

Vacation App

App Store  

Google Play

Registrera dig för Lanta Hideaways nyhetsbrev


Secret Garden


 

Områdesfakta Secret Garden

Längs den barnvänliga sandstranden Klong Dao Beach gömmer det sig i närheten ett litet villaområde med sex privatägda poolvillor som har namnet Secret Garden med gångavstånd till havet på drygt 500 m. Det ligger vid foten av berget mitt emot Southern Lanta Resort där också Lanta Sanuk School är beläget. Till Lanta Sanuk skolan är det ca 350 m och till Lilla Svenska skolan ca 500 m.

Villorna, som var och en består av tre separata byggnader, är inspirerade av byggnadstekniken från Bali där inne- och utemiljön flyter ihop. De är självklart utrustade i modern, europeisk standard för ett bekvämt boende oavsett kortare eller längre vistelse. Secret Garden är väl anpassat för familjen i första hand med sina två-tre sovrum. Poolen på innergården blir den naturliga mittpunkten i hemmet mellan de två fristående sovrummen samt den tredje byggnaden som innehåller kök och vardagsrum. Alla villor har samma planlösning men två av dem har dessutom ett loft där ytterligare sovrum eller sällskapsrum ger ökad utrymme.

Här upplever ni lugnet och avskildhet samtidigt som ni på några minuter når många bra restauranger, butiker och massageställen längs huvudvägen där finns också turistbyråer, bankomater, apotek och förstås Seven Eleven på bekvämt avstånd.

Att ta sig till Saladan, som är närmaste större samhälle, tar några minuter med Tuk-Tuk eller moppe.

Copyright © 2005 Lanta Hideaways. All rights reserved.

Lanta Hideaways reserverar sig för eventuella felaktigheter och förbehåller sig rätten att förändra dessa.