Logo-storre-2.jpg

Hem Villa Lägenhet Resort Transfer Kalender Förfrågan Koh Lanta Kontakt Länkar

 

Rubrik A

NYHET!

Vi välkomnar tre nya områden i vårt program:

Secret Garden

Lanna Lanta

Franks Hill

Ledigt boende se

Kalender!

Resereportage om

Lanta Hideaways

i tidningen Amelia!

Ladda ned

Lanta Hideaways

Vacation App

App Store  

Google Play

Registrera dig för Lanta Hideaways nyhetsbrev


Southern Lanta Villas


 

Områdesfakta Southern Lanta

Med bästa läge mitt på den 3 km långa och mycket barnvänliga sandstranden Klong Dao Beach ligger det mycket populära området Southern Lanta villas, med privatägda hus och lägenheter och med drygt 250 meter till havet.

Mellan området Southern Lanta villas och Southern Lanta Resort finns en trevlig poolanläggning och två tennisbanor. Hyresgäster i Southern området har tillgång till den poolen och en del övriga faciliteter runt Southern Lanta Resort. Tennisbannor m.m. kan bokas mot en avgift i resortens reception. Alla villor i området har eget privat internet.

Koh Lantas två svenska skolor ligger inom gångavstånd, Lanta Sanuk School ca 100 m och Lilla Svenska Skolan ca 500 m.

Klong Dao Beach är den nordligaste stranden på Koh Lanta och väldigt populär bland barnfamiljer då stranden är mycket bred och långgrund. Många restauranger, hotell, resorts och massageställen finns här och även ett mindre antal butiker.

Längs med huvudvägen finns ytterligare ett stort antal restauranger, oftast något enklare men genuint Thailändskt och billigare än på stranden. Det finns även bank, bankomater, frisörer, små butiker, frukthandlare, apotek, tandläkare, läkarmottagning m.m. i närområdet.

Avstånden till Saladan, som är närmaste större samhälle, är inom gångavstånd ca 1,5 km - eller några minuter med Tuk-Tuk eller moppe.

Copyright © 2005 Lanta Hideaways. All rights reserved.

Lanta Hideaways reserverar sig för eventuella felaktigheter och förbehåller sig rätten att förändra dessa.